1.AUDITURI ENERGETICE:

  • Audit energetic pentru reducerea consumurilor de energie si implementare de echipamente performante in colaborare cu RCG HAGLER BAILLY Ltd. - SUA si finantare USAID in 1994-1995.
  • Audit energetic pentru reducerea consumurilor de energie si implementare de echipamente performante la MOBINS S.A. BUC. in colaborare cu firma RCG HAGLER BAILLY Ltd. - SUA si finantare USAID in 1994-1995.
  • Audit energetic pentru reducerea consumurilor de energie si implementare de echipamente performante la DANUBIANA S.A. BUC.in colaborare cu RCG HAGLER BAILLY Ltd. - SUA si finantare USAID in 1995-1996
  • Audit energetic pentru reducerea consumurilor de energie si implementare de echipamente performante DANUBIANA SA Bucuresti, in colaborare cu NIFES CONSULTING GROUP Ltd.-ANGLIA si finantare Phare in 1997.
  • Audit, expertiza, certificat energetic - 11 blocuri locuinte Mizil-2007.

2.STUDII FEZABILITATE, CONSULTANTA, EXPERTIZE:3.PROIECTE CENTRALE TERMICE ABUR/APA FIERBINTE:


4.PROIECTE CENTRALE TERMICE INCALZIRE SI ACM:


5.AVIZE, AUTORIZATII, PROIECTE AUTORIZATII DE CONSTRUIRE(P.A.C.):

6.PROIECTE DE INSTALATII(PAC+PT+DDE):


7.VERIFICARI TEHNICE PERIODICE, AUTORIZAREA FUNCTIONARII CAZANELOR DE APA CALDA, APA FIERBINTE SI ABUR TEHNOLOGIC:

Extinderea domeniului de activitate recent promovata la sfarsitului anului 2009, a adus deja un numar de peste 600 de clienti persoane juridice si fizice, printre care enumeram:

8.AVIZARI RADTI/A/P - IMSP DOCUMENTATII INSTALARE, MONTARE, REPARARE, AUTOMATIZARI, INSTALATII SUB PRESIUNE:

Activitatea promovata in luna august 2010, in baza atestarii ISCIR, privind avizarea obligatorie a proiectelor de instalare, montare, reparare si instalatiilor de automatizare ale cazanelor, a adus un numar de peste 150 de beneficiari.
Cativa dintre acestia: